Over

Welkom op mijn blog. Leuk dat je de moeite neemt om hier een kijkje te nemen.
My Reality Dreamworld….. Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.
Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.
In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon. Ik heb mijn leven weer opgebouwd. Werkte weer volledig en heb in augustus van 2015 een borstreconstructie ondergaan. In november 2015 sloeg het noodlot wederom toe. Ik vond een bult onder mijn rechteroksel. Na onderzoek is gebleken dat de kanker terug is. 1 jaar en 7 maanden nadat ik “schoon” verklaard was.
Toen ik deze blog begon, wilde ik juist niet dat kanker centraal zou staan. Nu ik wederom een behandelingstraject mag ondergaan, is dat onmogelijk. Ik blog over mijn ervaringen in het leven. En daar is  kanker op dit moment een groot onderdeel van.
© Jaixy, update December 2015

 

Advertenties

25 gedachtes over “Over

 1. Ik krijg tranen in m’n ogen bij het lezen van dit stukje. Ik kan me niet inbeelden wat je allemaal moet doorstaan én al doorstaan hebt. Ik had het wel allemaal al door, maar het blijft moeilijk om daar iets over te gaan zeggen als je er niet kan over mee praten. M’n hart gaat naar je uit.

  Knuffels, Wildcard

   • Het minste wat ik eens kon doen, ik volg je blogje hoor, maar ik ze niet altijd iets, omdat me dat altijd zo moeilijk lijkt.

    Ik kan natuurlijk altijd iets zeggen, maar dat stelt niets voor met wat jij moet ondergaan.

    Dus knuffel van me.

 2. het is volkomen normaal dat je leven helemaal overhoop ligt als je die kutziekte krijgt. En dat het bloggen dan ook vaak daarover gaat. Maar als ik het hier zo lees, dan denk ik dat je een sterke vrouw bent die niet bij de pakken blijft zitten.
  Ik wens je in elk geval veel sterkte en kracht toe, Jaixy!
  Bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik ga hier nog wat rondkijken… 😉

 3. Ik heb zelf een tijdje weinig in blogland vertoefd, en ontdek dit nu pas, dat dat vreselijke monster terug is in je leven.
  Het is heel normaal dat je hier over schrijft. Maar ondanks alle slechte dingen, verwoord je het op een positieve manier. WAUW. Je bent een sterke vrouw, dat is duidelijk!
  Heel veel sterkte en succes! 🙂

 4. wat heftig en ook mooi dat je zo geniet van het leven. Ik heb je blog net ontdekt en ik ben heel benieuwd naar je posts! ik hou je blog zeker in de gaten!

 5. Hoi Jaixy, ik kom zojuist voor het eerst op je blog en lees de rubriek Over…
  Zo jong en al zoveel meegemaakt. Maar volgens mij zit er een hele sterke vrouw achter deze blog. Ik ga je zeker volgen. Knuffel van Diana x

 6. Ik kom nu net op je blog terecht door een vriendin die mijn blog leest. Ik ben inmiddels schoon verklaard na 5 jaar geleden de diagnose te hebben gekregen, ook ik heb een reconstructie ondergaan. Wij zijn dus lotgenoten heb nog geen tijd gehad om je blog te lezen maar ben inmiddels wel geabonneerd. Dus ik ga eens rustig lezen

   • met veel ups en downs, ik vond het net na de behandelingen heel eng, even geen dokters meer of behandeling en dan dacht ik ja maar het is toch wel weg hè. Maar dat zwaard van Damocles blijft altijd wel ergens hangen jammer genoeg

   • Ik had dat in 2013/2014 helemaal niet. Maar toen kwam het in nov 2015 weer terug….
    Nu ben ik benieuwd hoe het straks zal gaan… Of ik het los kan laten..

    Dank je voor het delen. 😘

 7. Pingback: Jaike. Miles to go. – @Peter's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s